Chili on alkanut taas rähisemään remmissä. Tai itseasiassa joskus se ei rähise ollenkaan ja mennään nätisti ohi ja saatetaan haistella toista, mutta joskus pitää rähistä. En tiedä mistä se johtuu. Varsinkin jotkut pienet koirat saavat kokea tämän.
Tässä lähistössä asuu pieni koira ja se räksyttää ja ärisee vähän samanlainen kun Chili, mutta chili ei räksytä. Ollaan muutaman kerran nähty lenkillä ja kohtaamiset on mennyt joskus hyvin, mutta joskus ei. Chili on saattanut mennä ihan hyvin, mutta pienempi pippuri on ärissyt. Muistaakseni tämmöstä rähinää oli Chilillä viimeksikin kun juoksut oli ohi tai juoksut oli menossa. Ja nyt on juoksujen jälkeistä aikaa. Vaikka juoksuista on kyllä aikaa.

Mutta iloisempiin juttuihin. Ollaan käyty kerran viikossa kylpylällä uimassa. Ja parasta mitä on nyt tulossa niin meillä agility jatkuu 7.10  juttu hetki on tuolloin, keskustellaan koirien tasosta ja tavotteista ja 14.10 alkaa agi sitten virallisesti(=. Jatkamme sitten koirakylpylän tontilla olevassa agi hallissa, Koirapalvelu MarPet.
Kun aika siirtyi aikasempaan niin sehän sopi meille, koska eka sen piti olla 21-22 ja se oli meille hieman liian myöhänen niin nyt on sitten 19-20 tiistaisin =) Odotan innolla kyllä. Ehkä sitä mölleihin joskus uskaltaa.
Koitan kirjottaa sitten aina treeneistä tänne.

Ja joku lauantai Chili pääsee varmaan koirahierojalle.
Alla vielä muutama kuva =)

1950419.jpg
Chili&Sofi, minusta tuo on niin hellyyttävä kuva<3

1950421.jpg
Minä&Chili, Kuhmoisten saharannassa (:

-Emmi-