Chili sai kennelyskän. C alkoi yskimään keskiviikkona, ja keskiviikko torstai välisenä yönä se yski oiken paljon. Aamulla oli lattiat myös sen näkösiä, kun limaa oli tullut. Raukka oli aamulla ihan väsynyt kun ei ollut saanut nukutuksi ollenkaan kun koko aika yskitti. Oikeestaan pahimmat pvät oli torstai ja perjantai. Nytten ei muuten yskitä paitsi jos innostuu tai haukkuu. Aivastelu kiusaa nytten ja nenä vuotaa. Nyt pitää olla treeneistäkin poijes.

Agilityä on ollut 3 kertaa ja kivasti on mennyt. Viime treeneissä keskityimme ohjaamiseen aikalailla ja valssattiin. Treeneistä kirjottelen kyllä kunhan taas päästään. Toinen tollerikin on meidän ryhmässä ==) ja samoja piirteitä jotenkin huomaa.

Chili pääsi hierojalle 25.10  ja C:llä ei ollut muita paikkoja jumissa kun lantiosta hieman joku en nyt muista enää mikä. Ja lihakset olivat kuulemma hyvässä kunnossa =) Ja kun hieroja katsoi C:n liikkeitä niin takapään liikkeet oli hieman jäykät. Sain venytysohjeita ja ylämäki treeniä chilille. Ylämäkeen pallon heittoa yms. Hieronnan jälkeen päästiin suolahuoneeseen. Chili ei olis oikein malttanut olla siellä, mutta malttoi kun malttoikin olla sen 30min siellä :) Muuten meille ei mitään ihmeempiä. Talvea odotellaan :)

-Emmi-