Chilin kanssa suuntasimme toista kertaa Himokselle tollerileirille. Viimeksi olimme telttamajoituksessa, mutta tällä kertaa hotellissa. Chilkku nautti kun sai viettää laatuaikaa kahdestaan mamman kanssa. Ensimmäisen kerran kun jätin sen yksin hotellihuoneeseen ei oikein pitänyt siitä, vaan nosti aikamoisen metelin, mutta muilla kerroilla osasi jäädä kiltisti odottamaan. Perjantaina C ilmoitti jokaisen ihmeellisen äänen haukkumalla, mutta lauantaina oli niin väsynyt että ei paljoa korviaan lotkauttanut ääniin.

Osallistuimme etsijäkoira koulutukseen, joka oli erittäin mielenkiintoinen. Tästä suuri kiitos Claudialle ja apukouluttajalle Kaisalle. Samassa ryhmässä oli myös Chilin sisarpuoli Martta, oli oikein mukava nähdä pitkästä aikaa :)

Chililtä etsiminen sujui hyvin ja vauhdikkaasti ja etsittävät löytyi joka kerta :) Maalikoirana kun C oli niin silloin otti rennosti vaan ja muutenkin odottelujen ajan. Saas nähä löytyikö tästä uusi harrastuslaji myös :)

Paljon oli punakuonoja omistajineen. Leiri oli muutenkin erittäin hyvin järjestetty, säät olivat vain hieman huonot, mutta se ei menoa haitannut. Ensi vuonna uudestaan ! :)

1244565592_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Passikuva Chilkusta ! :)