Hyihyi minua päivitykset on jäänyt ihan. Monenlaista on tapahtunut.

Ensinnäkin olimme Chilin kanssa tollerileirillä ensimmäistä kertaa, koulutuksissa emme olleet, kun niin myöhään ilmottauduin niin paikat olivat jo menneet. Päästiin Chilin kanssa telttailemaan, oli kiva kokemus sekin.
Paljon näkyi monenlaisia punaturkkeja. Chili oli ihan ihmeissään. Riistaan päästiin tutustumaan. Varis, lokki ja pupu. C:tä vähän jänskätti koko tilanne joten se meni semmoseks nuuskutteluksi vain.
Muuten leiri oli oikein mukava kokemus, ja varmasti ensi vuonna uudestaan ! =)

Juhannus oltiin mökillä ja siellä olikin vilskettä ja menoa paljon. Yhteensä 4 karvaturrikkaa. Lapsia 3 ja aikuisia 7. 2 borderterrieriä vuoden ikäinen ja 10-viikkoinen ja sitten veljen koira Elmeri ja Chili.
Juhannus meni nopeasti. Koirat tulivat ihan hyvin toimeen vaikka pieniä ärinöitä syntyi.

Chili on paljon kiinnostuneempi vedestä kun viime kesänä. Lotras paljon rannalla ja uiskenteli pienen tsemppauksen avulla, vielä tarvitsee tukea, ei ihan oo tota itsevarmuutta neidillä.

Ja meidän pikkuneiti täytti 2-vuotta. Mihin tämä aika oikein menee :oo. Mutta kyllä se vielä on  semmoinen kakara. Yks päivä oltiin lenkillä, joku mies tuli koiransa kanssa vastaan ja chili siinä jotain apinoi niin mies kysyikin että "onkos tuo vielä pentu?" :D Kova pentukuume olisi, mutta katsellaan katsellaan.

Nyt on muutenkin ollut hieman kiireistä, kun töissä oon tuolla Koirakylpylä Aptuksessa.