Olemme käyneet Koirakylpylän tokokurssilla nytten jonkun aikaa.
Lauantaiset treenit menivät ihmeen hyvin. Yllätyin positiivisesti.
Kävimme melkein kaikki alokasluokan liikkeet lävitse.

1. Luoksepäästävyys
Se meni ihan mukavasti Chili pysyi nätisti sivulla muistaakseni ?

2. Paikalla makaaminen
Jätimme koirat ja saimme itse mennä sen matkan miten oma koira pysyy ja nyt pidettiin koiria siinä noin minuutti. Chili pysyi hyvin, nuuskutteli aina sillontällön sivuille ja katsoi toisia koiria, mutta pysyi siinä, siihen olen tyytyväinen =) Muuten Chili piti ihan hyvin katsekontaktia itse katsoin koiran yli.

3.Seuraaminen kytkettynä
Tätä ollaan harjoiteltu kotona ja treeneissä tää meni hyvin, käännöksetkin menivät suht hyvin. Katsekontakti pysyi. Pysähdykset meni miten meni. Sitä pitää vielä harjoitella.

4. Seuraaminen taluttimetta
Kävi jo mielessä että tästä ei tule mitään. Ollaan kotona harjoiteltu ja se oli semmosta koira edisti minkä kerkes. Mutta Chili yllätti mut tosi positiivisesti siis se seuras paljon paremmin vapaana kun hihnassa, ohajaajakin kehui, katsekontakti oli tosi hyvää ja käännöksetkin meni hyvin !

5. Maahanmeno
Tätä ei olla harjoiteltu niin paljon ja kun sanoin Chilille seuraamisen yhteydessä maahan niin se oli perjaatteessa pyllypystyssä ja liikkui vielä, mutta sanoin toisen kerran maahan ja sitten se meni ja jäi siihen. Tätä ollaan harjoiteltu lenkillä.

6. Luoksetulo
Tää meni nappiin. Chili juoksi ilosesti sivulle, pienen käsimerkin annan kun se on lähellä, että C osaa tulla sivulle se on vielä vähän hakusessa. Perusasento jöi kuitenkin vähän vinoksi, mutta Ohjaaja sanoi että tosta luoksetulosta olis varmaan tullu 9½ :)

7. Seisominen
Oltiin ensikertalaisia tässä ja C kyllä tajus että seiso, mutta oli namia vasemmassa kädessä ja sehän lähti sen namin perään. No teimme sitten toisen harjoituksen ja pistin namit oikeeseen käteen ja kun sanoin seis/seiso niin toin oikeen käden C:n nassun eteen annoin namit ja menin muutaman askeleen eteenpäin ja siinä se seisoi, mutta tätä pitää harjotella vielä paljon.

8. Vapaa hyppy
Tätä emme harjoitelleet tällä kertaa ollenkaan.

Nämä treenit meni suht mukavasti, ja pikkuhiljaa alkaa olla alokasluokan liikkeet hanskassa, mutta ei kiinnosta kilpailu vielä. Ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa voidaan mennä ehk johkin möllitoko kisoihin ja ehkä virallisiin, mutta ei vielä.

Tai ehkä mun pitäisi osata motivoida Chiliä paremmin, tehdä tokosta hauskempaa. Ja C:ssä ei oo kauheesti mielyttämisen halua, tai sit en vaan osaa. No on meillä tässä vielä aikaa.

Kävimme uimassakin koirakylpylässä. Alussa meno oli vähän kankeaa, mutta kyllä se siitä lähti. Haki palloa ja toi. Ehkä Chilistä saadaan vielä vesipeto. :)

Chilin kotisivut on nyt hiukan jäässä. Eli tää Blogi on nyt tämmöinen täältä löytyy tarvittava, C:n tiedot ja vieraskirjankin sain tänne.
Huomenna ajattelin mennä ottamaan vähän nouto treenejä. Saas nähdä miten menee.