Eli lonkat kuvattiin 22.1.08. Eläinlääkäri sano, että terveiltä ne näyttäis. Nyt vaan odotellaan, että virallinen lausunto tulee n. kuukauden päästä. Pitää toivoo parasta =)

Chili sai ensin rauhottavaa, ei millään meinannut alkaa lepäileen, vaan kukku ja oli ylhäällä. Loppujen lopuks se väsähti ja meni makaamaan. Hetken päästä jo annettiikin nukutusaine. Meni hetki niin C nukkui. Lonkat ja kyynärät kuvattiin ja katsottiin että kuvista tuli hyvät. Sitten koira saikin herätyspiikin ja siinä meni n.10min, kun heräs. Chili käveli kun känniläinen tassut meni ihan vinksin vonksin ! :D

Loppujen lopuks se meni vielä makuulleen siihen aulaan, olisi halunnut jäädä siihen nukkumaan. Mutta jaksoi hyvin kävellä autoon. Nostin sen sitten ite autoon kun oli vielä niin tokkurainen, ettei satu mitään.
Kotona olikin loppu-illan varsin rauhallinen tolleri =)

Torstaina oli agility treenit. Meitä oli 4 tällä kertaa ja ihan mukavaa kun on joskus vähän vähemmän.
Menimme rataa ja se meni jotenkin näin. Hyppy,hyppy, putki, putki, hyppyx5 (ne oli puoliympyrässä), putki ja 2xhyppyä vielä perään. Meillä meni ihan mukavasti. Jouduimme tuon puoliympyrä hyppy jutun ottaa muutaman kerran uudestaan kun Chili kiersi aina sen yhden hypyn ja syy löytyi musta. Ite ohjasin hassusti.

Itsenäisesti menimme ensin A ja sitten hyppy, hyppy, hyppy ja A ja toiseen suuntaan hyppy, hyppy, hyppy. Eli mentiin kahdeksikkoa. Tuo meni ihan mukavasti.
Pieni oli taas ihan innosta pinkeänä ! Ja kun tuli luntakin ja on hieman pakkasta niin C innostuu
entisestään vielä enemmän ! =)

Alla muutama sekalaiskuva =))

1236515.jpg
Chili ja vinkunalle ! Joulupukki toi. Meillä ollaankin kuunneltu harvinaisen paljon vinkulelun ääntä ! =))

1236522.jpg
Chili metsässä.

1236527.jpg
Chili ja dami.

1236535.jpg
Chili, dami suussa ja metsä ! =) Kiilusilmäni<3


-Emmi-