Tässä on kaikenlaista tapahtunu.
Veljeni koira oli meillä hoidossa 2.7.07-6.7.07 tai no hoidossa. Halusin sen :DD No se on semmone vanha herra ettei se ton neidin kanssa leikkiny =)) Chili aina jakso kokeilla noni leikkiskö se mut ei. Oli mielenkiintosta mennä niiden kans lenkille samanaikasesti. Chililt meinaan aina sillon tällön unohtuu miten käyttäydytään hienosti hihnassa !

6.7.07-8.7.07 mökillä. Sielä oli myös äidin kaveri kellä oli koira, mutta sekin on jo 10-vuotias niin ei sekään Chilin kanssa innostunu leikkimään. Autossa oli tietty vähän ahdasta mutta matkat meni hyvin. Chili nukku puoliks mun sylissä !
Chili nautti ja tykkäs kun sai juosta vapaana koko aika. Vaikka vähän koittikin mennä naapuriin, kun sielläkin oli koira :D
Chili tuli hienosti uimaan. Olttin kaikki uimassa niin Chilikin tuli ja se uikin aika kauan ja tuli aina uudestaan. No se vkl menikin nopeesti. Ei tässä oikein muuta oo tapahtunu. Paitsi että sain ilmotettuu Chilin ihka ensimmäiseen viralliseen näyttelyyn. Hiukan jännittää. Itse kun esitän ja en ole kuin muutaman kerran mätsärissä Chilii esittänyt niin miten menee. Huomena olisi tarkotuis mennä mätsäriin taas =)

Mulla olis pentukuumekin on nähnyt niin ihania tollerin pentuja kaikkial niin tekee mieli Chilille kaveriksi. Ei kyllä vielä. Mutta ehkä jossain vaiheessa ;))
Ja sit olis kiva saada uudet kotisivut noi on niin tylsät ja kaikkee toimii miten haluu ja kaikkee. Mut oon peukalo keskelkämmentä näiden kans et en mä osaa tehä.