Minäkö laiska kirjottaja. Eheei en ollenkaan. En oikein tiedä minne aika menee :oo
Joulu oli ja meni. Vietettiin veljeni luona joulua. Chili tykkäsi kun sai lahjoja olisi halunnut aukaista muidenkin lahjat. Kuono kävi useaan otteeseen lahjakasseissa. Uusvuosi meni hyvin. Ei Chili ollut moksiskaan raketeista, kissa pelkäsi enemmän kun koira.

Agilityssa olimme eilen, sitä ennen oli meillä pienoinen luova tauko. Treenit meni ihan suht hyvin. Koirasta löytyy vauhtia kun pienestä kylästä jos on tarve. Ongelma on siinä, että Chiliä kiinnostaa myös kovasti mitä ympärillä tapahtuu, eli mun pitäs olla kiinnostavampi ja koko aika vaan antaa käskyjä C:lle että se keskittyy. Menimme jo rataa, missä oli A ja puomi, ne meni tosi hyvin, alastulokontakteille pysähdyttiin hyvin ja yllätyin ihan kun C tosiaan pysähtyi.
Mutta kyllä pieni oli intoa täynnä kun päästiin reeneihin taas pitkästä aikaa.

Muuten menee oikein mukavasti ja viimevuoden puolella Joulukuussa Chilillä oli hiivatulehdus korvassa, ensimmäinen semmoinen. Kolme viikkoa sitten tippoja pistettiin ja nyt on sitten korva ok. Muuten C on ollut tosi terve ei oo ollut mitään ja se on hyvä se. Lonkkakuviin mennään 22.1.08 =)) Hiukan jänskättää, kun C on ollut tommonen tohelo, täytyy vain toivoa että lonkat olisi terveet ja kyynärät tietty.

Uudenvuoden lupauksia ei ole tullut tehtyä, mutta muutamiin näytelmiin ollaan menossa josko tulis parempi kun se H , agility kisoihin ehkä jossain vaiheessa, kun saan mun ohjaamisen kuntoon :D, taippareihin treeniätreeniätreeniä lisää lisää vaan ja tokoa treenaillaan. Niin ja mejä olisi kanssa yks mielenkiintoisista lajeista. Viime kesänä tein muutaman jäljen ja ne meni ihan hyvin niin katsellaan jos jatkuisi mejä innostus nyt keväällä ! Ja lupaan kirjottaa agitreeneistä tästä lähtien. Ja lisään uusia kuvia joku pvä. Hyvää vuotta 2008 kaikille ! =))

-Emmi-