Eli siis kaikkea mahdollista on tapahtunut..
Olimme 17.5.07 Mätsärissä Koirakylpylällä. Parimme oli labratorinnoutaja, saimme punaisen nauhan ja olimme punaisten neljäs ! =) Chili käyttäytyi todella hienosti !
Mätsärin jälkeen lähdimme heti mökille ja oltiin koko pitkä vkl siellä. Vielä uimaan se ei uskaltanu mennä, paitsi vahingossa se sinne molskahti kun yritti hypätä laiturille.. Sen jälkeen olikin väsynyt koira..

Olemme aloittaneet Pentu-agilityn, siellä on todella mukavaa. Olemme menneet putkea, pussia ja kontaktipintoja harjoitelleet, putki on ehdottomasti Chilin lemppari.. Maanantaisin käymmä siis tuolla.

Keskiviikkosin käymme arkitottelevaisuudessa.. Siellä olemme harjoitelleet katsekontaktia ja kaikkea normaalia, paikka, istu, maahan, luoksetulo jne.. Mukavaa sielläkin..

Mutta kohokohta eilen oli siis pentutreffit ja siellä oli siis B- ja c-pentuieiden koiria. Myös Kessu isukki oli sielä, se oli hirmu komea ! Chilin pentueesta oli vain Iita, mutta oli kiva nähdä Chilin yksi sisko =)). C - pentueesta olikin sitten enemmän..
Alussa koirat sai juoksennella vapaana ja riehua. Oli myös näyttelytreeniä, kiitos neuvoista Maija ja Mia (kessun emäntä). Myös lokkiin ja varikseen saatiin tutustua.. Chili oikeestaan vain haisteli..
 Pojat tykkäs kovasti Chilistä ;)) Mutta oikein mukava päivä oli ja sää suosi, toisaalta oli liiankin kuuma.. Mutta oli todella mukavaa !
Tuossa olisi muutama kuva, lisää pistän sitten kuva-galleriaan !

619572.jpg
Ekana olisiko Martta, tokana en kyllä osaa sanoa kuka se on, ja kolmantena Chili :))

619612.jpg
Chili tutustuu herra varikseen ! :))