Chili päätti sitten juoksut aloittaa. 12pvä olis alkanu 5kerran agi, mutta mehän ei sitten nyt sinne sitten päästä harmittaa aikalailla, mutta oon kyllä odotellu niitä juoksuja jo jonkun aikaa.

Olimme mökillä 21.7-30.7 Chili sai olla koko ajan vapaana. Kyllä alko väsymys painaa vikoina päivinä, mutta uni maistui iltasin hyvin.

Tein yhden verijäljen ja Chili jäljesti ihan hyvin, mutta kiinnosti kovin myös mitä ympärillä tapahtui. Jälki oli muutaman tunnin vanha.

Tein myös hakuruudun tapasta dameilla, alku menee hyvin, mutta loppu kohden into hiipuu ja koira haistattaa p*skat. Oli kyllä aika kuuma sää, että olisikohan se vaikuttanu asiaan.

Chili läträsi päivittäin vedessä ja hyppeli jopa laiturilta veteen. Damiakin tuli ahkeraan heiteltyä järveen ja hienosti Chili sen sieltä aina haki. Ja pieni nokikuono se oli. Sorsa uiskenteli siihen rantaan ja chili sen äkkäs niin se lähti perään ja ois saanu sen kiinni, mutta sorsa lähti lentoon.

Kissakin oli mukana mökillä ja Chili&Misse tuli tosi hyvin toimeen. Chili sai tehä melkein mitä vaan misselle. Mutta kun tuttavan koira meni Misseä lähelle niin johan sähisi ja murisi :D

Oli oikein kiva loma ja mahtavat säät !

-Emmi-