Käytiin eilen uimassa, kylläkin koirakylpylässä, kun meillä oli se ilmainen kuponki sinne =) Ei se sinne veteen oikeen uskaltanut mennä.. Mutta se meidän ohjaaja meni sinne veteen ja avitti Chiliäkin sinne. Lopulta se oli vedessä ja kauhee pärskyminen. tassuilla veteli niin että vesi roiskui. Kyllä se siitä sit rauhottu. Mutta se ohjaaja autto Chilii siinä. Juhannuksena mennään mökille niin saas nähä meneekö se uimaan ((:

On tässä kaikkea tapahtunu. Pentu agility loppui. Se oli todella mukavaa. Ja agility kyllä vei mut mukanansa. Chilikin tykkäs kyllä tosi paljon =) Huomenna loppuu arkitottelevaisuus.

Mejä mua kiinnostas aika paljon. Saas nähä et kokeillaanko me sitä Chilin kans.

Iloisia asioita on tapahtunu kanssa. Minun veljeni ja hänen vaimonsa saivat toisen pikkuprinsessansa 25.05.2007 Ne ovat olleet muutaman kerran kylässä. Chili on ihan hulluna Sofiin. Se haluis nuolla sen naaman ja korvat puhtaaks ja nuuskia vaan sitä :) Kun ne lähtivät kotiin niin Chili menin ihan paniikkiin. Sillä jäi ikävä vaavelia ja se vinku ja kitisi jonkun aikaa. Voisin tänne yhden kuvankin lisäillä ;)

656687.jpg
Minä, Sofi & Chili :)) <3