Viime viikolla huomasin, että Chili on kiinnostunu sen oikeesta etutassusta normaalia enempi. Nuoli sitä ja se oli hieman punanen. Seurailin sitä muutaman päivän ja tutkin lisää tassua ja anturasta löytyi pieni haava, oli ihan hyvässä kunnossa. Katsastelin muutaman päivän ja yks ilta kun lenkillä oltiin niin C ontu ihan selvästi sitä tassua. Tutkiskelin sitä ja se oli punasempi mitä ennen. Seuraavana päivänä ontuminen jatkui, niin soitin sitten eläinlääkäriin ja saatinkin aika sitten seuraavalle päivälle.

Eläinlääkäri ensin teki ihan perustutkimuksen kuunteli sydämen, katto hampaat ja kehu C:n hampaita sano, että on tosi hyvässä kunnossa, korvatkin kattoi, silmätkin tutkittiin ja ell nyppäsi ylimääräiset ripset pois =)  Elukkatohtori kehui C:n kuntoa ja sen käytöstä =))

Ell alkoi tutkimaan tassuja ja oik.etutassu oli paljon punasempi kun muut tai muut tassut eivät olleet edes punasia. Tassutulehdus oli syy. Saatiin kolmen viikon antibioottikuuri ja sitten pitää pistää korvatippoja siihen tassuun. Ja kauluri ettei C pääse nuolee sitä tassua. Lampunvarjostin koira. Siitähän se ihan masentui.

1382730.jpg
Voi raasua<3

1382742.jpg
Hassu ! <<::