Pääsiäinenhän me vietettiin mökillä, ja mukavaa oli. Chili sai juosta vapaana kaikki kolme päivää. Meno matka ei ollut niin mukava Chili oksensi kolme kertaa, matkustaminen autolla ei ole Chilin lempiherkkua. Mutta muuten matka meni oikein hyvin, nukku suurimmaksi osaksi.
No mökille kun päästiin niin Chili oli vähän ihmeissään, haisteli paljon paikkoja, mutta kotiutu nopeesti sinnekin. Koko ajan se seuras jotakuta.. Ei edes lähtenyt omille teilleen.
Otettiin vähän dami treeniä, ne meni ihan hyvin. Palautti välillä käteen, Chilin mielestä olis niin kiva vaan repiä ja riekkua damin kanssa. Sain otettua jopa pari kuvaa kun se palautti damin.
504393.jpg
Myös luoksetulo harjotuksia tehtiin. Vauhdiikkaasti se luokse tulee ;)) Mut välillä ei niin vauhdiikkasti kun olis niiiiiiiin paljon kivoja hajuja.
504403.jpg504453.jpg
Siinä on muutama vauhdikas luoksetulo.

Chili olisi tykänny olla tosipaljon jäällä, mut mä en oikeen tykänny kun se sinne meni, jää ei ollut enään niin paksua. Kyllä se sielä pari kertaa kävi. Olis tykänny juosta siellä. Chili näki pilkkimiehen se oli niiin jännä, piti ihan haukkua. Uskals se mennä loppujen lopuks tutustuu pelottavaan pilkkimieheen :DD
Mökillä kerettiin jopa poseerata muutaman otteeseen.
504406.jpg504411.jpg
Muuten loma meni todella kivasti, ja nyt meillä on kotona väsynyt tolleri. Eilen illalla kun tultiin kotiin niin pissalenkillä käytiin ja sit jalat kohti kattoa ja alko pieni tuhina ja meijän tollukka oli unten mailla. Unissaankin se juoksi ;))